Är det värt att lägga nära 3000 kronor på Sony WH-1000XM4 hörlurar?

Är det värt att lägga nära 3000 kronor på Sony WH-1000XM4 hörlurar?

Du har säkert läst en massa fina kommentarer om dessa hörlurar. Inte minst bland användarrecensioner som är lyriska. Men är det verkligen värt att lägga omkring 3000 kronor (nära 4000 kronor i vissa butiker) på nya Sony hörlurarna?

Det snabba svaret är att om du har den tidigare modellen med samma funktioner plus aptX-stöd behöver du inte uppgradera. Men om du hittills har nöjt dig med billigare hörlurar och nu är ute efter det ultimata ljudet och den bästa användarupplevelsen är det väl värt att investera i Sony WH-1000XM4.

Var dock medveten om att priserna varierar ganska kraftigt i olika butiker. Jämför och köp dina Sonya lurar online för att få bästa möjliga pris!

Bästa ljudet på marknaden

Det är framförallt för ljudet som du väljer ett par Sony WH-1000XM4 hörlurar. Kombinationen av det bästa inom teknik och en design som blockerar omgivningens ljud på ett smart sätt är lyckad. Du får känslan av att du befinner dig i en studio.

Det spelar ingen roll om du befinner dig på bussen eller i ett flygplan. Sonys nya hörlurar är gjorda för att ge dig det perfekta ljudet. Detta oavsett om du lyssnar på musik, ser film eller spelar spel. Var dock medveten om att den nya modellen inte har aptX-stödet vilket kan ses som ett litet minus just när det kommer till spel.

Hörlurarna har förmågan att anpassa sig till den omgivning du befinner dig i. Det är det som gör dem till det perfekta valet oavsett om du använder dem ute i trafiken eller på ett kontor som du delar med andra arbetskamrater.

Otroligt skön komfort

Utöver en helt fantastisk ljudupplevelse som fullkomligt omsluter dig kommer du att gilla komforten. Hantering är enkel då det går att vika ihop lurarna på ett supersmart sätt. Dessutom är de gjorda för att sitta rätt runt ditt huvud och dina öron. Om du har glasögon blir det inte irriterande med lurarna över dem.

Det går att ha på sig Sony hörlurarna och helt glömma bort att de sitter på. Så sköna är de! Det gäller även då du sportar med dem på. Enda minuset här är förstås att det kan bli lite svettigt med ett par kåpor över öronen men de sitter i varje fall mycket bekvämt på.

 

Enk el användning och smart chatt-stöd

På den högra hörluren swipar du upp och ner och åt sidorna för att öka volym, byta låt eller svara i telefon. Nya Sony hörlurarna har också designats för att göra det möjligt med röstkontroll när du chattar. Du kan använda rösten för att när du pratar med chatt få tyst under själva samtalet.

Det går också att kupa handen över hörluren för att på så vis få helt tyst. Användningen är otroligt enkel och intuitiv. Mycket bekvämt oavsett om du vill bläddra bland låtar på en favoritlista eller behöver pendla mellan musik och samtal på telefonen eller med människor som finns omkring dig.

Ska du köpa Sony WH-1000XM4?

En bra fråga när du ser att det går att få bra hörlurar med Bluetooth och wifi för mycket billigare. Svaret på frågan beror på hur mycket ljudet och användarkomfort betyder för dig. Om du till exempel är fullkomligt nöjd med ljudet på gratis Spotify med reklam kanske du inte kommer att tycka att riktigt bra hörlurar är så viktiga.

Men om du känner att det är viktigt med ett brusfritt ljud och superenkel användning är det här ett köp du inte kommer att ångra. Särskilt om du kommer över hörlurarna till ett löjligt lågt pris! Missa inte att lurarna har 30 timmars batteritid.

Tips – Köp nya Sony hörlurarna som present till någon som älskar musik och som kommer att ramla av stolen av den stora skillnaden mellan dessa hörlurar och standardvarianter.

Egenskaper:

  • Bluetooth 5.0
  • Aux 3,5 mm
  • Frekvens 4Hz-40kHz
  • 30 timmar batteritid
  • 38 timmar batteritid med ANC på
  • Handsfree funktion
  • Lufttrycksoptimering
  • Personliga brusreduceringsinställningar
  • Väger 254 gram

© DigitalaNyheter.nu
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår hemsida!
Kontakt | Villkor