Test av JBL T460BT trådlösa hörlurar

Test av JBL T460BT trådlösa hörlurar

Jag älskar att promenera raskt till musik men har aldrig gillat hörlurar som man pluggar in i örat. På grund av detta är jag alltid intresserad av nya bekväma hörlurar som sitter utanpå örat. De fräsiga Sony WH-1000XM4 lurarna är något i hästväg men de kostar skjortan.

Jag bestämde mig för att testa något lite billigare men ändå hög kvalitet. JBL T460BT går inte loss på mer än 500 kronor och är faktiskt riktigt bra.

Lite om vad som finns i boxen

Du får hörlurarna och en laddningssladd samt instruktioner. Det kommer alltså ingen laddare med hörlurarna och det kan tyckas vara lite snålt. Kanske en anledning till det låga priset. Instruktionerna är knappt läsbara så jag förstår inte varför de ens bryr sig om att slösa papper på dessa. Bättre att kolla på Youtube om du har några frågor!

Vi börjar med komforten

Okej, jag ska vara helt ärlig. Det här är inte stora trådlösa hörlurar men de sitter tätt mot öronen. Det gör att det känns helt okej under cirka en timme till två timmars tid. Men därefter kan det kännas lite som att det skaver. Särskilt för mig då jag har mina glasögon på.

När jag är ute och powerwalkar med dessa JBL hörlurar är det en fördel att de sitter tätt. Jag tänker inte ens på att de sitter där på huvudet och kör på i takt med musiken. Men när jag slår mig ned framför datorn med glasögonen på känns det lite annorlunda.

Jag vill dock poängtera att det på intet sätt stör!

Komfort är också att det här är trådlösa hörlurar. Det är bara att använda Bluetooth för att köra igång musiklistorna på Spotify. Superskönt att slippa tänka på att använda kabel men det här kan också ses som ett minus om du av någon anledning tycker att det är bättre med sladd än utan.

Komfort får 7 stjärnor av 10

Ljudupplevelsen med JBL hörlurarna

Ljudet förvånar mig från start. Jag hade inte förväntat att det skulle vara så klart. Jag fick faktiskt sänka volymen kraftigt eftersom jag använt ett par hörlurar innan som inte alls ger en så komplett ljudbild.

Basen sitter verkligen som den ska i R&B låtar. Den är djup och riktigt skön. Jag hör alla slingorna i Kent-låtar och tycker att dessa hörlurar mäter sig väl med dyrare varianter.

Vad gäller noice cancellation går det inte att jämföra med de bästa alternativen på marknaden. Jag hör annat omkring mig men det känns inte som att det stör. Faktum är att jag föredrar detta då jag är ute och går och gärna har ett hum om vad som händer omkring mig.

Ljudupplevelsen får 8 av 10 stjärnor

Kontroller på hörlurarna

Det här är moderna trådlösa hörlurar som gör det möjligt att byta spår och ändra volym med knapparna på den högra luren. Dessutom kan du svara i telefon om det ringer utan att börja pillra på mobilen.

Det här fungerar bra och jag tycker att knapparna sitter på ett logiskt sätt. Det tar förstås lite tid att vänja sig men när du väl har häng på det är det inget att tala om. Är det lika smidigt som när du kan swipa på själva luren? Nej, men helt klart godkänt och tillräckligt för mina behov.

Kontroller får 9 av 10 stjärnor

Priset på JBL hörlurarna

Priset är mycket bekvämt. Det här är billiga hörlurar om du ser på vad du får. Det är omkring 6 gånger billigare än Sonys bästa lurar men det är inte sex gånger lägre kvalitet. Därmed skulle jag vilja säga att det här är otroligt prisvärda lurar. Du har antagligen råd med dem!

Priset får 10 av 10 stjärnor

Batteritid som imponerar

Batteritiden är satt till 11 timmar efter en laddning och det här stämmer rätt så bra överens med verkligheten. Jag tycker att det här är riktigt bra eftersom det i mitt fall betyder att jag inte behöver ladda mer än en till två gånger per vecka. Mycket smidigt!

Batteritiden får 9 av 10 stjärnor

Design och stil

Det är inte superviktigt för mig att hörlurar ser bra ut. Men det är klart att jag inte vill ha fula hörlurar. Eftersom jag gillar en diskret stil är det här ett mycket bra val för mig. Lurarna går helt i svart utan några avvikande färger.

Det här kan förstås ses som lite tråkigt. Det är en smaksak. Jag tycker att formen är fin och elegant. Det blir inte högsta betyg för att designen är helt utan inslag som skulle kunna kännas lite som en krydda som lite färg eller något annat som gör att det hela blir aningen snyggare. Men, helt okej även när jag är ute och går och stöter på folk som jag känner!

Design och stil får 9 av 10 stjärnor

Hållbarhet som får höga betyg

Jag har inte ens haft mina JBL trådlösa hörlurar ett års tid nu så jag tycker inte att jag kan säga om de är hållbara eller inte. Men jag har kikat lite på recensioner online och ser att folk är mycket nöjda. Det ska gå bra att använda dessa flitigt i flera års tid utan att de sviker. Det låter lovande och kanske kan jag återkomma vid senare tillfälle om detta.

Hållbarheten får 9 av 10 stjärnor baserat på recensioner

Summering av JBL T460BT trådlösa hörlurar

Summa summarum kan jag säga att jag är mycket nöjd med JBL T460BT trådlösa hörlurar. De är bekväma, enkla att använda och har ett pris som gör att det inte finns så mycket att dividera om. De mäter sig också fantastiskt väl med dyrare alternativ.

För längre stunder framför datorn är de inte mitt första val men för promenader och löpning på löpband fungerar de mycket bra för att de sitter tätt omkring huvudet. Dessutom är det smart med trådlösa hörlurar då man slipper sladdar som kommer i vägen då det ska sportas.

Jag kan rekommendera JBL T460BT trådlösa hörlurar till dig som vill ha bra hörlurar med god ljudkvalitet till en mycket rimlig peng. Det här är ett företag som levererar kvalitet när det kommer till högtalare och det märks även i deras billigare hörlurar.

Det samlade betyget blir 8,5 av 10 stjärnor!

Denna recension är skriven av Rebecca Solberg.


© DigitalaNyheter.nu
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår hemsida!
Kontakt | Villkor