Nu lanserar Letv Super Earphones Ears Pro

Nu lanserar Letv Super Earphones Ears Pro

Letv är ett märke som kommer från bolaget som tidigare var Le.com. Det här är ett namn du känner igen när det handlar om hörlurar. LeMobile var deras satsning för den mobila marknaden som lanserades frö några år sedan.

På den kinesiska marknaden är LeEco ett vanligt alternativ för konsumenter. LeEco står bakom en rad olika produkter och nu kommer deras trådlösa hörlurar som har fått det engelska namnet Letv Super Earphone Ears Pro.

De ser i stort sett ut som allt annat som finns på TWS-marknaden. Det här är hörlurar som sitter inuti örat utan någon sladd. Men Letv Super Earphone har några egenskaper som gör att det här kan bli en intressant konkurrent till Huawei FreeBuds Pro såväl som till Apple AirPods Pro.

Letv Super Earphone Ears Pro kommer med ANC (Active Noise Cancellation) och baseras på L1+ chip med Bluetooth 5.0 och stöd för HSP, A2DP, HFP, AAC och SBS audio. Laddning fungerar med USB typ-C såväl som med Qi sladdlös laddning. En laddning ska kunna ge dig upp till ett dygns användning innan det är dags att ladda igen.

Kontrollera hörlurarna med enkla kommandon

Du kan knacka med fingret på hörluren för att stanna musiken få nästa låt eller gå tillbaka till tidigare spår. Det här påminner om tekniken i större hörlurar som Sonys WH1000 XM4 hörlurar fast i mycket mindre format.

Vad kostar de nya hörlurarna?

I skrivande stund går det att beställa Letv Super Earphone Ears Pro från den kinesiska sajtern för 33 USD eller 218 CNY. Det finns ingen information om vad priset kommer att bli när lurarna släpps internationellt. Som det ser ut är det fråga om ett lågt pris och det ger ytterligare en anledning till att beakta dessa hörlurar när det blir dags att köpa nya.


© DigitalaNyheter.nu
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår hemsida!
Kontakt | Villkor