Deezer eller Spotify, vad ska du välja?

Deezer eller Spotify, vad ska du välja?

Det pratas en hel del om franska Deezer just nu som en David som ger sig på Goliat med namnet Spotify. Att Deezer har fler filer än Spotify kan dock få oss att undra om det verkligen rör sig om en David. Kan det vara så att Goliat nu får stryk av en annan jätte?

Deezer har många fördelar

Det finns en rad fördelar med Deezer. Vi har nämnt att tjänster har många fler filer än Spotify. Du behöver alltså inte oroa dig för att dina favoriter inte skulle vara tillgängliga med den nya tjänsten, tvärtom.

Viktigare än detta är dock ljudet. Det går att betala för premiumljud som slår Spotify. Är det viktigt för dig med bästa möjliga ljud ska du investera i ett par nya Sony hörlurar och börja använda Deezer! Ljudet är perfekt, ljudspåren är oändligt många och du får alla finesser som du vill ha med byggande av låtlistor och så vidare… Finns det några nackdelar?

Nackdelar med Deezer

Ja, vi måste nämna att Deezer är lite dyrare än Spotify. Du får räkna med omkring 50 kronor mer per månad om du vill ha högsta kvalitet. Dessutom kan det ju kännas lite krångligt att byta. Om du är van vid dina listor och ofta delar med vänner som också har Spotify kanske du får känslan av att det kommer att bli ensamt och krångligt med Deezer.

Vad är lösningen?

Antingen stannar du kvar med Spotify och njuter av det faktum att du betalar mindre för en tjänst som du är mycket nöjd med. Eller så säger du att nu ska det bli ännu bättre ljud. Du har kvar din Spotify gratis med reklam och sämre ljud. På så vis kan du fortfarande skicka tips till vänner som inte har skaffat Deezer ännu.

En tredje lösning är att vänta lite till. Testa en månad gratis med Deezer och se sedan vad som händer. Kanske blir du kvar med Spotify för att du inte bryr dig så mycket på skillnad i ljud eller så säger du hello till en helt ny musikvärld direkt från Frankrike!


© DigitalaNyheter.nu
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår hemsida!
Kontakt | Villkor