December är wrapp-upp från Spotify

December är wrapp-upp från Spotify

När december kommer är det dags att se vad du har lyssnat på med din Spotify under året som gått. Wrapp-uppen visar vilken artist du spelat mest, vilka genrer du hört, om du var en pionjär med någon låt eller artist och givetvis också om du lyssnade på Podcasts.

Spamma andra med dina låtlistor

Om du tillhör de som älskar att försöka få andra att lyssna på din musik är du säkert van vid att dela dina listor åt höger och vänster. När wrappen kommer i december klickar du på en gång på dela med dina vänner. Då kan de ju se vilken ypperlig smak du har!

Fast om du har lyssnat på lite Podcast som du kanske inte vill att dina vänner ska veta att du lyssnar på tvekar du kanske en stund. Vill du verkligen att alla ska veta vad som har snurrat i din mobil under det gångna året?

Den som delar sin Spotify med familjemedlemmar tänker kanske ett varv till innan Crazy Frog hitsen visar sig som en del av ditt urval i din wrapp.

Var finns wrappen?

Du får din wrapp direkt till Spotify appen där du kan se den. Den skickas också till den mejl som är kopplad till ditt abonnemang. Kolla om du har lyssnat på samma musik som förra året eller om det har hänt grejer.

Det är mycket vanligt att samma artist förblir favorit år ut och år in. Inget att bli orolig för. Vi människor älskar det vi känner igen. Detta oavsett om det är mjukrock från 1970-talet eller svensk syntpop!


© DigitalaNyheter.nu
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår hemsida!
Kontakt | Villkor